Ед Шийрън пусна новото си парче след 4-годишна пауза (ВИДЕО)


Ед Шийрън пусна новото си парче след 4-годишна пауза (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Ед Шийрън официално се завърна с новия сингъл "Bad Habits", придружен от режисирано от Дейв Майърс официално видео.

Прекарвайки последните няколко години извън светлината на прожекторите след двугодишното, разбиващо рекорди турне Divide tour и пристигането на първата си дъщеричка, изпълнителят маркира официалното си завръщане с еуфоричния "Bad Habits".

Движейки се напред със забързано темпо, лятно звучене, паралелно с безценната си китара и трак, който канализира бягаща от реалността енергия, Ед съвместно написа и продуцира "Bad Habits" с дългогодишните си колаборатори Джони Макдейд ("Shape of You") и FRED (No.6 Collaborations Project).

В клипа виждаме Шийрън както никога преди, изобразен като вампирски алтер его персонаж. Заменяйки отличителната си рижава коса за избеляла и зъбите си за вампирски такива, наративът с черен хумор служи като метафора за лошите навици, а Ед се впуска в дива вечер навън с новата си групичка същества преди да се преобрази отново в истинския себе си на следващата сутрин – рижавата коса е непокътната с изгряването на слънцето над него.

"Чудесно е да се завърна с новия си сингъл. Исках видеото на "Bad Habits" да се разиграва според естеството на навиците по фантастичен начин, затова реших да са вампири. Беше мега забавно да вляза в ролята, с изключение на височините (това не беше толкова забавно). Насладете се x", каза музикантът.

За да отпразнува изданието, тази вечер той ще изпълнява на живо от стадиона на Ipswich Town, Portman Road, за шоуто в TikTok UEFA Euro 2020. Режисиран от дългогодишния колаборатор на Ед, Емил Нава, и с глобален стрийм в TikTok (@edsheeran) от 9pm BST (23:00 ю. бел.прев.), предстоящият сет ще включи редица от любими на феновете песни в допълнение на първото изпълнение на живо на "Bad Habits".

"Bad Habits" е първото официално издание на Ед Шийрън от No.1 албума насам в Обединеното Кралство "No.6 Collaborations Project" през 2019 г. Страничният проект, който се случваше независимо от продължението на албума, показа как той обединява сили с любимите си музикални артисти – зашеметяващ брой от 22-ма от тях – включващ Cardi B, Бруно Марс, Камила Кабело, Еминем и Травис Скот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама