Една от участничките в "Ергенът" отхвърли Виктор, отказа да го целуне


Една от участничките в "Ергенът" отхвърли Виктор, отказа да го целуне
Снимка: bTV

В четвъртък вечер (14 април) имението на любовта ще се превърне в снимачна площадка на бляскава романтична фотосесия, по време на която участничките в "Ергенът" ще скъсят дистанцията с Виктор повече от всякога. Всяка от участничките ще трябва да влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори.

Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия "ерген" на България, са "50 нюанса сиво", "Пепеляшка", "Спасители на плажа", "Фермери", "Адам и Ева" и "Младоженци". Какви емоции ще предизвика у останалите претендентки Деница, която ще се пребори за най-желаната роля и "ще мине под венчилото" с Виктор, и коя от дамите ще се справи най-добре с превъплъщението си и ще получи специална покана за индивидуална романтична среща – зрителите ще разберат днес.

Междувременно Виктория Капитонова ще се осмели да постави ултиматум на Виктор, като го накара да избира между нея и участничката, която тя смята за своя най-голяма конкуренция – Александра. В края на вечерта ще се проведе Церемонията на розата, след която поредна участничка няма да получи роза от "ергена" на България и ще трябва да напусне имението завинаги.

В петък вечер (15 април) Виктор ще отправи специална покана към една от дамите, с която до този момент не са имали възможност да се опознаят, за романтично пътешествие в необятното Средиземно море. Срещата обаче ще завърши с разочарование за Виктор. За пръв път "ергенът" ще се почувства отхвърлен от избраницата си, след като тя отказва да отвърне на опита му да я целуне.

В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от претендентките неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си. В края на вечерта ще се проведе най-инфарктната до момента Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама