Емилия Кларк: С Момоа плакахме, снимайки секс сцена в "Игра на тронове" (ВИДЕО)


Емилия Кларк: С Момоа плакахме, снимайки секс сцена в "Игра на тронове" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Емилия Кларк се превъплъти в Денерис Таргариен в 62 епизода на "Игра на тронове", като освен слава ролята ѝ донесе и предизвикателството да снима голи сцени за първи път в живота си. Тя влезе в сериала на 23-годишна възраст, след училище по актьорско майсторство, и на толкова млада възраст трябваше да изиграе един от най-известните герои в целия сериал, пише Index.hr.

36-годишната англичанка призна, че се ужасявала от сексуалните сцени, защото не знаела какво да прави. Преди това не е била на голяма снимачна площадка и молбата да се съблече гола пред всички членове на екипа, както и пред публиката, била особено трудна за нея.

"За първи път бях на снимачна площадка като тази и тогава се озовах там напълно гола, заобиколена от всички тези хора, и не знаех какво трябва да направя, какво се очаква от мен. Не бях наясно какво искат те, както и аз самата", каза Кларк. Тя призна, че не е знаела, че ще има голи сцени преди да приеме ролята.

Вижте сцената ТУК.

Емилия разкри също, че Джейсън Момоа, който в сериала играе нейния съпруг Хал Дрого, плакал повече от нея, докато заснемали една от сцените. "Той плака повече от мен, когато Хал Дрого почти изнасилва Денерис Таргариен".

Тя подчерта колко внимателен и професионален като поведение е бил актьорът към нея като млада, неподготвена актриса и че протекцията му много ѝ е помогнала по време на снимките.

"Едва сега осъзнавам каква късметлийка съм била с тази сцена, защото можеше да се случи по много, много различни начини", каза тя, споделяйки, че Джейсън Момоа бил много мил и внимателен с нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама