Емо Чолаков за "Ергенът": Това риалити е пошло и отвратително (ВИДЕО)


Емо Чолаков за "Ергенът": Това риалити е пошло и отвратително (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Емо Чолаков, водещият на "Един за друг" по Нова телевизия, изригна срещу конкурентното предаване "Ергенът". Той разкритикува риалитито на bTV, без да назовава името му, споделяйки, че подобни шоута са по-страшни от ковида и войната взети заедно.

"Това е гениалното на нашето предаване. То е истинско любовно и романтично предаване, не е просто така лепнат един етикет, както напоследък го правят други телевизии. "Най-романтичното" предаване и се озоваваме в един харем, дето един мъж целува всичко наред и всъщност тия женички продължават пак да се борят за сърцето му и това нещо се нарича романтика. Извинявай, ама не е ли пошло? Отвратително е. Поне не го наричай романтично, нека да е някакво друго риалити. Какъв пример даваме на децата си? Знаеш ли колко изгубихме смисъла на тази думичка "любов". Много ми е тъжно. Това е по-тъжно и страшно и от ковида, и от войната взети заедно и накуп. Ние извратихме тази думичка и смисъла ѝ. Даже не я чувстваме по същия начин."

Каква е разликата с "Един за друг":

"Зрителите и децата гледат едни истински влюбени хора. Това е много ценно и важно да се показва по телевизията, защото по някакъв начин доказва, че любовта е жива, че я има по онзи традиционен начин. Онази любов, в която хората се обичат от сърце и душа, готови са на всичко един за друг. Там хората се преоткриват, независимо колко дълго време са заедно. Попадат в една атмосфера, в която всичко е любов и откриват неща за партньора, за които дори не са подозирали. И най-вече - разбират колко все още са влюбени".

Вижте какво още каза Емо Чолаков вчера в "Събуди се":

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама