Енрике Иглесиас спира с издаването на албуми


Енрике Иглесиас спира с издаването на албуми
Снимка: Getty Images

Поп звездата Енрике Иглесиас разкри, че новият му албум "Final" може да е последният му. 46-годишният певец сподели новината по време на чат в Instagram с Рики Мартин и Себастиан Ятра.

"Това може да е последният ми албум. Това не е нещо, за което съм мислил през последните няколко месеца. Това е нещо, за което съм мислил през последните няколко години. Ще има Том 1 и Том 2, но те са окончателни. Аз съм в този момент от живота си, в който смятам, че е подходящо да го направя и мисля за това от 2015", каза Енрике.

Въпреки това певецът обещава, че няма да спре да прави музика.

"Никога няма да спра да пиша песни, защото обичам това, но ще го правя по различен начин - което означава, че не е задължително те да бъдат "опаковани" в албум."

По-рано Енрике призна, че турнето е много по-предизвикателно за него през последните години.

Певецът, който има връзка с бившата тенис звезда Анна Курникова от 2001 г., разкри, че сега се бори с физическите трудности на турнетата и изпълненията.

Той обясни: "Първите две седмици от турнето са тежки за мен, усещам го в костите, в ставите си, това е "Уау". Но лекарят ми казва, че съм луд, защото никога не се разтягам преди концерт. Винаги съм бил много атлетичен като дете, но знам, че ще дойде денят, в който вече няма да е така", каза още Иглесиас.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама