Ето какво разкри Мира от "Игри на волята" след отпадането си (СНИМКИ)


Ето какво разкри Мира от "Игри на волята" след отпадането си (СНИМКИ)
Снимка: Игри на волята

Мирослава или "майчето", както я наричаха съотборниците ѝ, напусна "Игри на волята" на метри от финала. 

Тя се представи достойно, показа воля, издръжливост и не се спря пред нито едно предизвикателство. Спечели си приятели както в предаването, така и извън него.

В предаването "На кафе" Мира сподели, че най-голямата ѝ грешка, според нея, е, че е не е била открита и не е споделяла какво ѝ тежи.

Тя също така заяви, че причината да влезе в "Игри на волята" е мъжът ѝ, който се е обърнал към нея с думите: "Ти си най-силната жена! Влез и им покажи на какво си способна!"

Относно племето на "Непобедимите", от което беше част, тя сподели:

"Първото ми впечатление от племето беше, че това са едни страхотни млади хора. В самото начало симпатизирах на Генчо. И мога да кажа, че до днес сме добри приятели в страхотни отношения. Жорко също е прекрасно момче. Възприемах го като мое дете. Със Звезделина и Ели създадохме едно страхотно приятелство. Елица бе моят фаворит, тя е чудесен човек с добро сърце."

Относно мнението на някои хора, които я наричаха "слабо звено", Мира коментира:

"Не съм влизала в Игрите със заявката, че съм силно звено. Но когато го чуеш на ранен етап от игрите, не е никак приятно. Не се почувствах добре от думите на Генчо, но трябваше да поговоря с него. А не го направих.Това, което отчитам като своя грешка в предаването, беше, че не комуникирах достатъчно. Не трябваше да прикривам какво ми тежи – нещата, които ме мъчат. Това беше най-голямата ми грешка в "Игри на волята"."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама