Ето какво се случи в първия епизод от новия сезон на "Откраднат живот"


Ето какво се случи в първия епизод от новия сезон на "Откраднат живот"
Снимка: Нова телевизия

Премиерата на пети сезон на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" се състоя вчера по Нова телевизия.

Първият епизод на "Откраднат живот: Критична точка" привлече пред екраните почти една трета от активното население (18-49 г.), което е с 18% повече от резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Разтърсващи събития, лекарски протести, екшън сцени и нови герои бяха част от успеха първия епизод. След затварянето на МБАЛ "СВ. Кирил" от съдия изпълнител, д-р Марио Ковачев (Велислав Павлов) се оказа главно действащо лице в спасяването на човешки живот, заедно с д-р Огнянова.

Любимите лекари д-р Стилянова, доцент Мазов, доцент Захариев и доктор Романова се изправиха пред медицински казус в операционната. Малко по-късно прага на болницата прекрачи бизнесменът Иво Фотев, в чиято роля влиза Васил Бинев. Именно интересите му и тези на съпругата му – Ина Фотева (Ирина Митева) ще се изправят срещу разбиранията на лекарите.

Дали ще стигнат до консенсус за бъдещето на "Св. Кирил" и дали желанието на Тони (Димитър Захариев) да работи в болницата ще задържи и брат му Марио – зрителите ще разберат в новите епизоди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама