Ето кого гушка Мика Стоичкова (СНИМКИ)


Ето кого гушка Мика Стоичкова (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

От известно време Мика Стоичкова е необвързана и името ѝ е спрягано с различни мъже. Дъщерята на Христо Стоичков изненада феновете си, като сподели снимка, на която е гушнала рапъра Кристо.

Оказа се, че двамата всъщност работят заедно по нов музикален проект със световноизвестни звезди.

"С вълнение искам да споделя, че с Кристо продуцираме международен музикален сингъл и видео, в което участват световноизвестни звезди. Целта е да напомним на хората колко е важно да се обичаме и да показваме любовта си по най-смелия и безусловен начин. Защото всички сме любов и нищо не може да победи любовта. И това е само началото", написа в Instagram Мика, която има дъщеря от бившия си партньор Айкут.

Вижте тази публикация в Instagram.

I want to announce with excitement that @kristo_official and I are producing an International music single and a video featuring World-Famous celebrities, with the idea to remind people how important it is to LOVE each other, and to show LOVE in the bravest and most unconditional way possible! Because WE ARE ALL LOVE, and NOTHING BEATS LOVE! And this is only the beginning.. #MKOFLOVE ❤️ Моя радост е да Ви съобщя, че @kristo_official и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по най-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото.. #MKOFLOVE

Публикация, споделена от 🄼🄸🄺🄰 🅂🅃🄾🄸🅃🄲🄷🄺🄾🅅 (@mstoitchkov) на

Тези дни Мика разпали страстите в социалните мрежи, като качи секси снимка, на която позира по черен сутиен. Както гласи текстът към кадъра: "Най-красивите момичета са щастливите".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама