Ето кои са участниците в деветия сезон на "Фермата" (СНИМКИ)


Ето кои са участниците в деветия сезон на "Фермата" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Деветият сезон на "Фермата", "Нишката на живота", стартира снощи с големи обещания, интересни участници и едно красиво допълнение при водещите - Гергана Гунчева. Красивата носителка на титлата "Мис България" и водеща на спортните новини по bTV ще влезе в ново амплоа, помагайки на Иван и Андрей. 

Вижте още: Ето кой е новият стопанин във „Фермата“ 9 (СНИМКИ)

В предаването ще има два отбора, които вече бяха разпределени и до края на предаването няма да се смесват, а всички битки вече ще бъдат отборни.

Феновете обаче останаха недоволни от новите правила, а и от самите участници. Мнозина от тях смятат, че "Фермата" бавно, но постепенно се превръща в "Игри на волята", предлагайки на зрителя все по-малко фермерски живот, земеделие и животновъдство...

Ето кои са участниците в новия сезон на "Фермата"

Нанси Карабойчева - Димитрова - Мис България 2013, на 30 години, от Пазарджик. Тя е маркетинг специалист. Омъжена, с две деца. Моника Пепеланова - на 28 години, от Асеновград, но е живяла в Смолян и Пловдив, а сега и в София. Тя е софтуерен инженер. Необвързана.

Георги Георгиев - икономист, земеделец, на 32 години, от Дерманци, но живее в София. Необвързан. Кенан Асил - на 33 години, от Дулово, но живее във Варна. Той е земеделец. Женен, с едно дете.

Лилия Ел Абани - на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Тя е собственик на автокъща. Вдовица, с три деца. Емилия Георгиева - на 33 години, от Червен бряг. Тя е продавач на цветя. Необвързана, с едно дете.

Сергей Панайотов - на 42 години, от Варна, но живее в Маджарово. Той е управител на къща за гости. Женен, очаква първото си дете. Георги Петров - на 48 години, от Бургас, но дълги години е живял в Испания. Той е оператор на пристанище. Женен, с две деца.

Валерия Колева - на 24 години, от Бургас, но живее в София. Тя е актриса. Необвързана. Иванка Манева - на 29 години, от село Рогош. Тя е оператор в кол център. Живее на семейни начала, с едно дете.

Петър Петров - на 42 години, от Велинград, но живее в София. Той е актьор. Необвързан. Неделина Цанева - на 28 години, от Гурково, но живее в Пловдив. Тя е певица и музикален продуцент. Разведена.

Ния Селиктар - на 27 години, от София. Тя е фитнес треньор. Необвързана, с едно дете. Станислав Дойнов - на 37 години, от София. Той е актьор и режисьор. Живее на семейни начала, с едно дете.

Тези първи участници бяха разпределени от екипа на предаването и формираха началните два отбора.

Втора порция нови участници

Иван Масларов - на 37 години, от София. Той е собственик на брандинг студио. Женен, с две деца. Костадин Велков - на 34 години, от София. Той е туристически консултант. Женен, с две деца.

Андрей Стефанов - на 33 години, от София. Работи като сервитьор. Женен, с две деца. Георги Стоянов - на 36 години, от София. Той е експерт в борбата с финансовите измами. Необвързан.

Мартина Сергиева - на 26 години, от София. Тя е класическа балерина. Обвързана. Присияна Люцканова - на 23 години, от Гурково, но живее в Саутхемптън. Тя е актриса. Обвързана.

Цветина Иванова - на 31 години, от Враца, но живее в София. Тя е писателка. Омъжена, с две деца. Теодора Тръндева - на 26 години, от Хасково, но живее в София. Тя е учител. Разведена.

Отборите

Участниците бяха разпределени в два отбора с имената на двете най-популярни български шевици - "Канатица" и "Елбетица". Отборите се впуснаха в първата битка в девети сезон на "Фермата", която се оказа адски трудна физически.

Отборът на "Елбетица" успя да премине първото състезание за близо 75 минути. След тях червените от "Канатица" минаха през същите изпитания за 78 минути, като времето им беше спряно от екипа.

След изтощителната битка в крайна сметка победата отиде при "Елбетица", които заслужено получиха първите два пендара и отидоха в Рая, а "Канатица" трябваше да заживеят в Ада.

Къде ще живеят отборите "Елбетица" и "Канатица"

Победителите в първото изпитание - "Елбетица", през първата фермерска седмица ще живеят в Рая, където има лукс, удобства и истински легла, храна и какви ли не глезотии.

Победените от "Канатица" пък бяха настанени в Ада - мизерно, тежко и неприветливо място, което прилича повече на обор, отколкото на помещения за пребиваване на хора. Няма много храна, а по леглата няма дюшеци.

Кой участник отпадна още в първия епизод?

Членовете на отбор "Канатица" трябваше да гласуват кой от тях трябва да напусне "Фермата" още тази вечер. След явно гласуване стана ясно, че отборът е гласувал най-много против Станислав Дойнов. Оказа се обаче, че той няма да си тръгне, а ще премине директно в отбора на "Елбетица".

Такова бе началото на деветия сезон на "Фермата", а в следващите дни ще разберем как ще се развият отношенията в предаването и какви други изненади са подготвени от екипа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама