Ето кои ще се подвизават във VIP Brother 2018


Ето кои ще се подвизават във VIP Brother 2018
Снимка: Facebook

В разгара на летния сезон, мало и голямо изпадна във възторг, че риалитито на „ГОЛЕМИТЕ звезди“, се завръща на екран през новия ТВ сезон. От новинарския поток разбираме, че тази есен „Големият брат“ ще даде властта в ръцете на нежния пол.

О, майко мила! Зрелището ще бъде наистина епично, като се очаква дъното, което миналата година достигнаха някои от участниците, да бъде задминато.

През септември, отново знайни и незнайни, популярни и нетолкУ наши сънародници, ще влязат помпозно в най-популярната къща в Нови хан, за да заработят едни пари. Кой колкото си е договорил. Традицията повелява на старта на шоуто, участниците да бъдат „изненадани“, че се виждат един друг вътре.

Не, че предварително не са информирани кой ще влезе, разбира се. В началото ще пращят от любов, ще се прегръщат и ще си правят комплименти, докато не дойде моментът на истината, в който маските падат и всеки показва истинското си лице. Някои ще излязат „наакани“, а други с усмивка, като повечето ще казват, че са постигнали това, за което са дошли. И няма да е лъжа.

Та ето кои са гоУемите звезди, които се очаква тази есен да търкат диваните в къщата на „Големия брат“. За изготвянето на списъка бе извършено обследване на жълтите новини в Интернет и социологическо проучване сред жителите на село Чурен*. Разбира се, разчита се и на моето шесто чувство, което всъщност е трето, но понякога избързва с два-три хода*.

Още миналата година се говореше, че в шоуто ще влезе Николета Лозанова. Поради една или друга причина, това не се случи. Този път я отбелязваме като сигурен участник. Предполагам, че тя ще заеме едно от местата в отделената спалня, където миналата година домуваха Енджи Касабие и Мария. Нейна съквартирантка се очаква да бъде фолк певицата Алисия. Според информациите по темата, изпълнителка е променила мнението си за риалитито и вече е навита да участва. Само да припомня, че и двете имат по едно дете от Валери Божинов. А освен с него и двете са били с Ники Михайлов (Ни Ло и в момента).

Традицията повеля, актуалните поп-фолк певици да си тръгват сами от шоуто след първите две-три седмици. Та ако не бъде изгонена от зрителите, очаквам и тя да си тръгне по-рано, както преди нея направиха Преслава и Мария. Като заговорихме за Алисия, предполагам, че тя ще има подкрепление в къщата, в лицето на нейния приятел - коафьора Ивайло Колев. Той премина през „Черешката“, така че влиза в списъка на вероятните участници.

99 про плеймейтката Нора Недкова, също ще бъде вътре. Тя също бе сред участниците в кулинарното предаване по НОВА, и издържа теста. Всеки, който е гледал предаването е наясно, че тя е бомба с часовников механизъм, на която продуцентите на „Брадъра“ е съвсем логично да заложат. А за да станат скандалите още по-върли, в къщата трябва да бъде и нейният „приятел“ от “Черешката“ – гримьора Кулагин. По рано през годината плеймейтката твърдеше, че не би влязла в риалитито, ако той е в Къщата, но както се казва – ще поживеем, ще видим.

След като се разведе и завърна в България, Благо Георгиев – Джизъса редовно показва блестящата си усмивка от малкия екран. Така че не вярвам предаването да мине без неговото участие. Така той запълва мястото на спортиста/футболиста сред съквартирантите.

След участието на Гери-Никол в „Като две капки вода“ и запознанството и с Благо, който бе чест гост в публиката на шоуто, се понесе мълва, че двамата са имали афера. Та в тази връзка, Гери-Никол също я броим при евентуалните участници в риалитито.

Изпълнителите, които ще запълнят бройките отредени за естрадата, най-вероятно ще бъдат Васил Найденов и Ева Найденова от Тоника. Говори се, че хонорарите им вече са уговорени. За тях най-вероятно ще бъде помещението, което е отделено от къщата, и в което миналата година се разполагаше Луна.

От фолк доайените очакваме да присъства Есил Дюран, въпреки че според жълтите медии това ще бъде Глория. Тя побърза и опроверга новината от Фейсбук страницата си.

Миналата година в предаването участва и го спечели Тото от „СкандаУ“. Очакваме сега в къщата да влезе неговият колега Лъчо, за да затвърди звездния статут на дуета.

Шестото ми чувства казва, че в риалитито ще бъдат и Лора Караджова и Бобо, а според „жълтата“ мълва бившият депутат Владо Кузов, също ще бъде.

Като първи сигурен участник в някои медии бе обявен бургазлията Тома Талепов-Айляка. Помним го от краткото му участие във фермерското риалити от миналата година. Говори се, че той вече е заснел визитка за предаването. Според споменатото по-горе шесто чувство обаче той ще участва в изданието All stars, което по традиция стартира след като VIP-а приключи.

Ако съм познал, ще черпите по бира. ;)

И накрая, една молба към продуцентите на предаването: МОЛЯ ВИ – без Сузанита. Мотивите са ясни...

P.S. Луна – президент!

* към 2015 г. селото има петима жители.

* препратка към едно от култовите изказвания на Димитър Пенев

 

Автор: Владислав Иванов, sofialive.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама