Ето кои звезди отидоха на концерта на Евгени Генчев (СНИМКИ)


Ето кои звезди отидоха на концерта на Евгени Генчев (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Евгени Генчев, който се прочу в България като втория главен герой в родната версия на риалити предаването "Ергенът", изнесе първия си концерт след телевизионното си участие и възхити публиката в Античния театър в Пловдив. Виртуозния пианист демонстира безспорния си талант на 3 юни вечерта, като преди това се срещна със свои почитатели, на които разказа за кариерата и живота си.

Ясно е новото жури на Master Chef 2023 

Фотограф: Елена Ненкова

На сцената заедно с Евгени се качи певицата Виктория, с която заедно изпълниха много любими световни хитове. Иначе, по време на концерта си Евгени изсвири различни филмови композиции, както и негови интерпретации на любими парчета като "Bohemian Rhapsody" на Queen и песни на Ники Минаж, Бруно Марс, Дейвид Гета, Nirvana и др.

Сред гостите имаше популярни личности и ценители на качествената музика, като актьора Ивайло Захариев и Ваня Щерева (която е един от сценаристите на "Ергенът"). Погледите обаче най-често се спираха на Валерия, която седеше на първи ред и слушаше как свири нейният любим. 

След като Валерия спечели "Ергенът", плъзнаха слухове, че двамата с Евгени не са успели да създадат здрава връзка, но ето, че тези информации се оказаха неверни.

Фотограф: Елена Ненкова

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама