Ето кой ще изпълни песента към новия Джеймс Бонд


Ето кой ще изпълни песента към новия Джеймс Бонд
Снимка: Getty Images/Guliver

Били Айлиш ще изпълнява водещата тема към 25-тия филм за Джеймс Бонд – "No Time To Die", който тръгва по кината през април 2020.

Номинираната за "Грами" 18-годишна мултиплатинена изпълнителка написва песента "No Time To Die" с по-големия си брат Финиъс О'Конъл, който тази година също е номиниран в няколко категории на най-престижните световни музикални награди.

Били Айлиш е най-младият артист в историята, който създава и записва музикална тема за Джеймс Бонд.

"Откачено е да си част от това по какъвто и да е начин. Да имаш възможност да създадеш темата към филм, който е към толкова легендарна поредица, е несравнима чест. Джеймс Бонд е една от най-яките филмови продукции, създавани някога. Още съм в шок", споделя Айлиш.

Финиъс  добавя: "Цял живот сме мечтали да напишем водещата песен към филм за Бонд. За мен няма по-емблематично обвързване на музика с кино. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в толкова легендарен филм."

"Имахме няколко избрани артисти, които записаха тема за Джеймс Бонд. Аз съм голям фен на Били и Финиъс. Креативната им интегрираност и талант нямат еквивалент и нямам търпение публиката да чуе какво са ни подготвили – свежа нова перспектива с вокали, които ще отекват поколения напред във времето", разказва създателят на филма Кари Фукунага.

Били Айлиш издаде дебютния си албума "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" през март 2019. Номинираният за Aлбум на годината проект се нареди под #1 в Billboard Hot 200 в САЩ веднага след премиерата си, като зае челни позиции и в класациите на още 17 страни.

Били Айлиш регистрира и първия си #1 сингъл в Billboard Hot 100 с "bad guy" – сингълът, номиниран за Песен и запис на годината. "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" е най-продаваният дебютен албум за 2019 г. и най-големият северноамерикански дебют на десетилетието (мъже, жени или групи).

В "No Time To Die", Бонд оставя активната служба и се отдава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му се оказва кратко, когато старият му приятел Феликс Лейтер от ЦРУ се обръща към него с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, отвеждайки Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама