Ето кой ще води юбилейния сезон на "Като две капки вода"


Ето кой ще води юбилейния сезон на "Като две капки вода"

Едно от най-гледаните предавания в българския ефир „Като две капки вода“ ще отпразнува юбилеен сезон. Зрителите ще се насладят на невероятни превъплъщения и много изненади. Водещи на сезон 10 на хитовото предаване за имитации ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, който се завръща в предаването специално заради годишнината.

„Не са много предаванията, които имат толкова дълъг живот. Щастлив съм, че „Като две капки вода“ е това, което беше, и продължава да привлича толкова много зрители. Това е форматно предаване и не можем да го променяме, но винаги можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да направим и решихме Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „Като две капки вода“ и ще води юбилейното издание с Геро. „Забраненото шоу на Рачков“ ще оставим за септември, тъй като просто е невъзможно Рачков да води две предавания“, сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян в "Здравей България".

Станаха ясни и първите двама участници, които ще влязат в 10-я сезон на „Като две капки вода“. В надпреварата за най-добри имитации ще се включат актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев. Кои ще са останалите участници, ще разберем много скоро

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама