Ето кой ще замести Любен Дилов-син в "България търси талант"


Ето кой ще замести Любен Дилов-син в "България търси талант"
Снимка: Facebook

Комикът Любо Нейков се присъединява към състава на звездното жури в "България търси талант" тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Обичаният от поколения зрители актьор ще се срещне с "най-добрите от най-добрите таланти" в седмия сезон на шоуто още в първия полуфинален концерт на живо, който е в неделя, 9 май. В него на сцената ще се представят първите 12 от общо 36-е избрани да продължат в тази следваща фаза на обичаното телевизионно шоу, след като кастингите приключиха.

"Скачам в шоуто чист като сълза, без предубеждения, симпатии и с огромно любопитство. Знам, че ще е супер весело и интересно и обещавам да бъда по-забавният Любо в журито", споделя с типичното си чувство за хумор известният комик.

Добре познат от екрана на bTV като част от сериала "Столичани в повече", "Комиците", а сега и от "Комиците и приятели” той е сред любимите лица от телевизионния ефир и театралната сцена. Любо Нейков ще се присъедини към бляскавите си колеги Катерина Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта, за да ги подкрепи в избора на новия, изумителен "Талант на България".

Любен Дилов-син вече няма да е част от журито на "България търси талант", тъй като е депутат от ГЕРБ в 45-ото Народно събрание. Той бе предложен от Бойко Борисов и за министър на туризма в евентуален кабинет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама