Ето коя е бившата половинка на Виктор от "Ергенът" (СНИМКИ)


Ето коя е бившата половинка на Виктор от "Ергенът" (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Снощи стартира риалити предаването „Ергенът”, което за двата излъчени часа успя да хвърли в ступор голяма част от зрителите. Снощи Виктор Стоянов посрещна 22 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята приказка в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция. Разбира се, избраните участнички са доста интересни и различни – има образовани и интелигентни жени, както и открити златотърсачки, които разчитат единствено на външност.

31-годишният софиянец сподели какъв е бил животът му преди новото амплоа в „Преди обед”. "От малък се имам за красив. Не съм имал проблем с външния си вид и самочувствие. Винаги ми е било предимство, но много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради външният ми вид".

Преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова. Двамата са се запознали в залата и са се радвали на стабилна любов в продължение на около 5 години, като последните снимки в социалните мрежи на разпадналата се двойка са от края на 2020 година. Христиана има 10-годишен от предишната си половинка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама