Ето коя красавица ще води “Един за друг” с Емо Чолаков (СНИМКА)


Ето коя красавица ще води “Един за друг” с Емо Чолаков (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата гледаме всяка година в "Един за друг". На прага на новия сезон се оказва, че има доста голяма промяна в екипа на предаването.

Вижте още: Ето коя ще е новата водеща на "Аз обичам България" (СНИМКА)

Редом до Емо Чолаков ще застане Мария Игнатова - една от най-обичаните български водещи! За последно Игнатова водеше "Папараци" по BTV, а след като преди дни Ники Кънчев се премести в конкуренцията, очевидно това ще е смяната на кадри на годината, коментират в средите.

“Работата с професионалист като Мария е истинско удоволствие. Вярвам, че силната ѝ енергия и неповторим позитивизъм ще спечелят както сърцата на зрителите, така и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и интересни от всякога, а изненадите, които им предстоят са много различни и щури. „Един за друг“ е любов, затова и отново ще ви изненадаме именно в месеца на любовта“, сподели Чолаков за дуетната си половинка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама