Ето на кого е женският глас във VIP Brother (снимка)


Ето на кого е женският глас във VIP Brother (снимка)

За първи път в 13-годишната история на VIP Brother жена озвучава епизодите на предаването. Лицето зад гласа е на актрисата Елена Бозова, която всъщност е голямата любов на комика Виктор Калев.

Двамата се познавали още от детските си години в родния и на двамата град Златоград. По време на гостуването си в предаването "Търси се" преди няколко години актьорът за първи път призна, че е бил влюбен до уши в актрисата с огнени къдрици.

Когато дошъл моментът да кандидатстват, Елена и Виктор избрали театралната академия. Калев ѝ помагал с подготовката на етюди и монолози. Приели ги още от първия изпит. Талантливият комик се класирал и за кукления, и за драматичния театър, а Елена попаднала в резервите на проф. Николина Георгиева - в същия клас с Краси Радков и Мая Бежанска.

След 4 години в НАТФИЗ Елена разбила сърцето на Виктор, след като го изоставила. Тази година, тъй като темата на сезона е "Женско царство", продуцентите решили гласът зад кадър да е на жена. Поканили Елена Бозова, а зрителите изразиха мнение, че тя се справя отлично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама