Ева Мендес играе Цеца Величкович в нов филм


Ева Мендес играе Цеца Величкович в нов филм

Ева Мендес ще бъде Цеца Величкович, а Робърт Де Ниро – Слободан Милошевич във филм за Аркан.

Започват снимките на нов хитов, поне за Балканите филм. Лентата е обявена за биографична и ще представи най-важните моменти от живота на покойния лидер на Сръбската доброволческа гвардия Желко Ражнятович-Аркан, предаде Стандарт нюз.

Работното заглавие на очаквания блокбастър по нашите географски ширини е "Скокът на тигъра", съобщи informer.rs.

Сценарият ще бъде изцяло по книгата на Владимир Джорджевич – "Аркан". Всъщност кинолентата няма да показва детайлно живота на Аркан, въпреки заявеният като биографичен филм за сръбския командир. Ще бъде акцентирано върху сръбската мафия и криминалната й активност по времето на югославския крах. Възлово място ще бъде отделено на близките отношения между екс държавния глава на Сърбия Слободан Милошевич и Аркан. Ключов момент ще бъде и съпружеският живот на Желко Ражнятович с музикалната легенда Цеца.

Интерес към ролята на сръбския диктатор Слободан Милошевич е проявил лично кино асът Робърт Де Ниро. На Ева Мендес е предложено да изиграе Цеца.

На този етап не е избрана националността на актьора, който ще изиграе Аркан. Предстои да бъде решено дали той ще бъде сърбин или американец.

Началото на снимките на "Скокът на тигъра" ще бъде през 2016 г. Сцените ще бъдат заснети освен в Сърбия, но и в Черна гора, Швеция и Съединените щати. Над хиляда души са се записали на кастинга за мега международната продукция, като близо половината са пожелали да играят Аркан.

Седем милиона и половина долара е бюджетът на "Скокът на тигъра". Очаквано продуцентите на лентата прогнозират голям успех в цяла Източна Европа, както и в Русия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама