Евгени от "Ергенът": Нарочно провокирах Валерия, направих ѝ стрес тест (ВИДЕО)


Евгени от "Ергенът": Нарочно провокирах Валерия, направих ѝ стрес тест (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Дори да не е най-харесваният, Евгени Генчев със сигурност е най-обсъжданият ерген в България. За разлика от своя „колега“, Виктор Стоянов, младият пианист буди по-голям интерес поради факта, че наистина има връзка със своята избраница от формата. Всички са любопитни да разберат как се развиват отношенията им след края на снимките. Ето какво сподели Евгени пред Светльо Иванов в „120 минути“.

Евгени Генчев: Елена е манипулатор, писа ми след "Ергенът"

„Имало е дни, в които се прибирам, след дълъг снимачен прогес. Простя седя, посрещам изгрева и мисля. Мислех статистически по 2-3 часа – да речем, според възрастта, според опита, според това, което е изживяла жената в една връзка. Какъв е процентът тя да се задържи в следващата си връзка, какъв е потенциалът. За да се отсее от 25 момичета е сложна работа. Това не е естествена ситуация.

Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо. Средата е изкуствено създадена. Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция, къде би поддала. Да има един стрес тест. Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор.

Заради всички криения, след като записахме предаването, нашата комуникация и интеракция беше в демо версия. Сега се надявам да надградим над положената основа през всички тези месеци. Емоцията е там, желанието е там – зависи от нас двамата.

След предването, майка ми и Валерия са имали минимална интеракция, заради всички тези ограничения. Директно я заведох в Пловдив, много се харесват. Валерия не се промени, не си предаде принципите, нямаше никакви компромиси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама