Фенове на Елизабет от „Игри на волята“ се обърнаха срещу нея. Вижте защо!


Фенове на Елизабет от „Игри на волята“ се обърнаха срещу нея. Вижте защо!
Снимка: NOVA

Сладката Елизабет, която дълго време беше в племето на „Шампионите“, бързо спечели сърцата на хората. Тя се показа, като силно, смело и искрено момиче, което не се отказва и се бие докрай.

Напоследък обаче, след няколко коментара на гимнастичката по адрес на други участници в предаването, много нейни фенове се обърнаха срещу нея.

Според тях тя много се е променила и вече не е същото мило и борбено момиче. Много от бившите ѝ фенове вече са на мнение, че тя лицемерничи и е готова да предаде всеки, само за да спечели голямата награда.

ВИЖТЕ НОВАТА СЕКСИ ВИЗИЯ НА КРАСИМА ОТ "ИГРИ НА ВОЛЯТА"

Вижте някои от коментарите за Елизабет в социалните мрежи:

„Елизабет, едва ли четеш коментарите във фейса и инстаграм, но аз ще ти напиша това: Ако искаш да стигнеш до твоята победа, първо трябва да си отбор в племе, защото племето е ключ към индивидуалните успехи! Ако едно племе не е добре подбрано от силни играчи, то е обречено на загуби, следователно и ти си в риск, а шансовете ти за твоята индивидуална победа са нищожни!“

„Вие чухте ли изказването на Елизабет, според мен това не е стратегия, а лицемерие и жалка пародия на умна жена… Все повече започва да ме дразни това гномче, което се мисли за ПО-ПО-НАЙ…"

„Тази Елизабет какъв боклук е...намразих я в този епизод!“

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама