Фил Колинс издава нов албум


 Фил Колинс  издава нов албум
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската легенда на мекия рок Фил Колинс обяви, че зарязва пенсионерския период с предстоящ албум и турне.

Бившият солист и барабанист на Genesis, който не е издавал нов албум от 2002 година, заяви в интервю, че е създал студио в дома си в Маями и започва работа по новия албум след около месец.

"Повече не съм пенсионер. Конят е изкаран от конюшнята и съм готов да хукна", увери той пред списание „Ролинг стоунс“.

64-годишният Колинс обяви, че става пенсионер пред 2011 година, но сега планира да се върне на сцената на 12 декември за вече обявен благотворителен концерт в Маями бийч.

Колинс е един от най-успешните музиканти и певци от 80-те и 90-те години, има продадени над 100 млн. албума като соло певец и други 150 млн. с Genesis.

Той се премести от Швейцария в Маями след развода през 2006 година с жена си Ориане, която бе взе двамата им сина със себе си в щата Флорида. В интервюто легендарният музикант признава, че разводът е бил мрачен период в живота му. „Убивах времето си с гледане на телевизия и пиене и това почти ме уби. "Но от три години не пия“. Музикантът признава, че израстването на синовете му, които сега са на 14 и 10 години, са го върнали в правия път.

Макар да не е композирал от 2002 година за свой албум, Колинс работи и върху други проекти, той е автор на песни за музикалното шоу „Тарзан“. Той също събира банда, която ще включва барабанистът Джейсън Бонъм, синът на Джон Бонъм от Led Zeppelin. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама