Филип Буков се стопи заради проблемите си в Survivor: Плаках много (СНИМКА)


Филип Буков се стопи заради проблемите си в Survivor: Плаках много (СНИМКА)
Снимка: bTV

Филип Буков, който в началото на този сезон на Survivor беше спряган като един от победилите в риалитито, за съжаление приключи играта и се връща в България без награда, но с любовта на зрителите.

Вижте още: Валерия от "Ергенът" бясна: Елена му показа какво искат жените (ВИДЕО)

Актьорът беше принуден да напусне шоуто заради рязкото влошаване на здравословното му състояние. Лекарите, които го приеха, след като Буков имаше няколко припадъка, установиха, че страда от сериозни сърдечни проблеми и категорично не може да продължи участието си във формата.

Филип успокой феновете си в Instagram и каза, че вече се чувства добре, макар че има "голямо сърце" и скоро се прибира в България. Ето какво още сподели актьорът:

"Изписаха ме и скоро излитам за любимата България! Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че не винаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през  нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство. Тръгвам за милата ни родина и имам много да разказвам", написа към снимката си Буков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама