Филм разкрива истината за смъртта на Британи Мърфи (ВИДЕО)


Филм разкрива истината за смъртта на Британи Мърфи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Животът и смъртта на Британи Мърфи ще бъдат разкрити в нов документален филм, озаглавен "Какво се случи, Британи Мърфи?", съобщава "Индипендънт".

Филмът на HBO Max ще се фокусира върху последните дни на актрисата преди трагичната ѝ смърт на 32-годишна възраст.

Мърфи е обект на множество слухове и конспиративни теории през годините. Първоначално кончината ѝ е посочена като "естествена смърт", но по-късно причината е променена на пневмония с вторични фактори на желязодефицитна анемия и множествена интоксикация с лекарства.

Майката и съпругът на Мърфи отхвърлиха констатациите и казаха, че смъртта ѝ е причинена от сърдечно заболяване. Само няколко месеца по-късно съпругът на Мърфи, Саймън Монджак, е намерен мъртъв в дома им, като за смъртта му също е посочена пневмония и тежка анемия.

Министерството на здравеопазването на окръг Лос Анджелис смята, че токсична плесен е причинила и двата смъртни случая, но това е отхвърлено от съдебния лекар.

Майката на Мърфи до момента вярва, че дъщеря ѝ и зет ѝ са били убити от наличието на токсична плесен в дома им.

Филмът включва интервюта с майката, брата и бившата годеница на Монджак, Елизабет Рагсдейл. Рагсдейл твърди, че Монджак е излъгал кой е и я е изоставил.

Режисьорът на "Какво се случи, Британи Мърфи?" Синтия Хил казва за Монджак: "Той беше неуравновесен човек, свикнал да мами хората, а Британи беше една от последните му жертви. Имаше модел на поведение, който стана много очевиден, колкото повече изследвания правихме."

"Какво се случи, Британи Мърфи?" е с насрочена премиера по HBO Max на 14 октомври.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама