Финци от "Фермата" със силни думи: Дайте шанс един на друг и нека доброто във вас да изплува!


Финци  от "Фермата" със силни думи: Дайте шанс един на друг и нека доброто във вас да изплува!
Снимка: Facebook

В последната седмица във "Фермата" се случиха много неща, които сякаш разделиха участниците и напрежението вътре може да се реже с нож.

Първо, отборите на "Старите герои" и "Новите надежди" сякаш все повече се настройват един срещу друг, вместо да си помагат и подкрепят.

В "Новите надежди" пък почти всички фермери са срещу Аксения, която се чувства самотна и отхвърлена. Младата майка има доста труден характер и все още не успява да се впише в обстановката. Въпреки държанието й, обаче, тя сякаш много иска да бъде приета от другите, но те не само че не я приемат, но и постоянно я нападат с думи и действия.

Точно това напрежение във Фермата" накара един от най-уважаваните участници от Старите герои – Финци, да каже някои много силни думи:

"Бих искал да кажа няколко неща, най-вече към младите надежди.

Дайте си шанс един на друг!

Дайте шанс на доброто да изплува. Имам една сентенция, че когато задуха вятър едни хора построяват стени, за да спрат вятъра, а други – построяват вятърни мелници, за да го използват. Бих нарекъл "Фермата" – Мелница за души. Дайте възможност на тази мелница да мели, да изхвърли злобата у вас, във всеки у вас има поне малко добро, покажете го. Дайте шанс на доброто да просъществува. Бъдете добри един към друг.

Ще мине време, ще съжалявате за караници и разправии."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама