Габриела от "Ергенът" отговори на хейтърите


Габриела от "Ергенът" отговори на хейтърите
Снимка: bTV

Новото риалити предаване "Ергенът" стартира в събота, 19 февруари, и предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи. Някои от участничките събраха доста негативни коментари, като една от тях е Габриела Петрова, която е дизайнер.

27-годишната блондинка шокира зрителите още в началото, подарявайки на Виктор Стоянов червени бикини. Тя също така успя да се изложи, като показа, че не е запозната с това какво представлява АЕЦ. Заяви, че не е наясно с подобни неща, но според нея било "Авио електроцентрала". Въпреки всичко Габи получи роза от Виктор и продължи напред в предаването.

Тя реши да отговори на всички нападки с пост във Facebook профила си. Публикуваме го без редакция:

"Относно вчерашната примиера (19 февруари, бел.р) на предаването "Ергенът" бих искала да съобщя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е Реалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големият брой коментари и снимки на мой гръб, аз мога да кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършенни-нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и тн, да се беше записал и да беше участвал!!!!"

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама