Гаф: Изтече ВИДЕО от финала на "Ергенът", ето какво се случва


Гаф: Изтече ВИДЕО от финала на "Ергенът", ето какво се случва
Снимка: bTV

Макар че големият финал на третия сезон на романтичното риалити "Ергенът" ще бъде излъчен тази вечер, вече е ясно какво се случва. Това се разбра благодарение на видео, което bTV без да искат качиха на платформата си btvplus с първи думи на Магдалена и Надежда след финала на едно от най-гледаните предавания в родния ефир.

Какво става на финала

Този път щастлива двойка от предаването не излиза. Оказва се, че Алек Младенов не е избрал нито една от участничките и дори не ги е удостоил с присъствието си, пише show.blitz.

Двете дами са разочаровани, че дори не се е появил, за да обяви решението си, а са били зарязани чрез видео, в което той споделя, че не може да вземе решение.

Ето какво коментира Магдалена

"Това бе нещо, което не съм очаквала. По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение и не възнамерявам да го осъждам. Не мога обаче да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи. В крайна сметка аз проявявах смелост два месеца. Бях искрена и напълно открита с него, гледайки го в очите. Очаквах просто да се появи. Щях да приема всяко негово решение, щях да го уважа", каза Маги.

"Когато те видях по пътеката (визира Наум бел.р), си мислех, че ще разкажеш пак някоя прекрасна легенда за любовта и розите, после ще ме измъчиш с няколко въпроса и след теб ще дойде Алек. Със сигурност не очаквах да не се появи и последният мъж, който ще видя, да си ти", призна си Маги, с което окончателно се разкри какъв точно ще е финалът.

Томова добави, че вече е простила на Алек, защото само така може да продължи напред и това да не остава в миналото.

"Алек бе един от най-близките ми хора. След риалитито съм със смесени чувства. Не съм имала само лоши моменти в имението. Едни от най-запомнящите ми спомени са с Екатерина и Валерия и няма да ги забравя", каза още блондинката.

Вижте още: Ето къде почиват Надя и Йоана от „Ергенът“ (ВИДЕО)

Ето какво каза Надежда

"Имах възможността доста да помисля върху цялата ситуация и картина и неговата постъпка. Тогава ми беше доста мъчно и обидно, че не се изправи пред нас. Сега вече, като мина доста време си мисля, че и на него сигурно не му е било лесно да ни поднесе тази информация и се е опитал да се защити сам, като не се изправя пред нас", заяви Надежда.

"Тогава бях като бомба със закъснител, емоционална. Не знаех къде се намирам", каза още тя.

По думите ѝ положителната част на това приключение е, че е създала приятелства с момичетата. "Вярвах, че ще срещна приятелка там, но не очаквах да е повече от една. С поне 10 момичета имаме положителни отношения. Те са ме усетили като човек и аз тях", каза тя и добави, че не е очаквала да е финалистка от началото.

На въпрос дали е простила на Алек, Надежда отвръща: "Не тая лошотия или тъга в себе си. Това би било бреме. Няма какво да му прощавам. Пожелавам му щастие. Искаше ми се по различен начин да се бяха стекли обстоятелствата. Бих имала нуждата да си поговорим и да се беше изправил пред мен", казва Надежда.

@vipgossips #fyp #foryou #foryoupage #viral #магдалена #magdalena #magi #ergenat #ergenyt #ергенът #2024 #ергенът3 #spoiler #winner #койпечелиергенът ♬ original sound - Vip Gossips 🦂

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама