Гал Гадот разказва историите на 6 вдъхновяващи жени


Гал Гадот разказва историите на 6 вдъхновяващи жени
Снимка: National Geographic

Дори когато си притиснат от изключително тежки обстоятелства, винаги има лъч надежда. "Промяна с Гал Гадот" е завладяваща документална продукция от изпълнителните продуценти Гал Гадот ("Жената чудо"), Джарон Варсано ("Клеопатра"), носителката на "Оскар" Ванеса Рот ("Право на наследство"), Тара Лонг от Entertainment One (ЮeOne") и Раян Палота от RPC Films. Тя разказва въздействащите истории на решителни млади жени от различни кътчета на света, които преодоляват препятствия и правят изключителни неща.

Филмът ще бъде излъчен по National Geographic в 172 държави на 43 езика, а премиерата на продукцията в България е на 27 юни 2021 г., неделя, от 22:00 ч.

"Промяна с Гал Гадот" представя вдъхновяващи жени от общности, белязани от насилие, бедност, травми, дискриминация, подтисничество и природни бедствия. Въпреки всички перипетии и противно на очакванията, те намират сили да мечтаят, да се открояват сред тълпата, да изказват мнението си и да подемат инициатива. National Geographic споделя историите на шестте смели жени, представени в поредицата.

След опустошенията на урагана Мария на остров Пуерто Рико, 19-годишна студентка се заема с мисията да осигури на бедстващите достъп до чиста и безопасна за пиене вода. Психотерапевт от Халф Мун Бей, Калифорния, чиято сестра близначка е изгубила битката с COVID-19, намира в скръбта си порив за промяна и помага на други жени да се лекуват чрез сърф терапия. Tранс жена от Мемфис, Тенеси, която преди време е била бездомна, строи къщи за други транссексуални жени, останали без подслон. Благодарение на магията на танца една балерина от най-опасния район в Бразилия е създала общност, която обещава по-добро бъдеще за младите момичета.

Състезателка по фигурно пързаляне руши бариери в спорта, като се посвещава на каузата да напътства и мотивира млади цветнокожи момичета както на леда, така и в живота. Първата жена вожд на племе от крайбрежието на южна Луизиана се очаква да бъде и сред първите климатични бежанци в Съединените щати. Тя пази наследството на предците си, променя живота в общността си и води народа си към по-добро бъдеще.

"Това са важни, въздействащи истории за смели жени, които проявяват състрадание, човечност и сила. Те заслужават да бъдат разказани и оценени по достойнство – твърди Гадот. – За мен е чест и дълг да дам на тези изключителни жени от различни кътчета на света платформа, от която да разкажат какво са постигнали, въпреки огромните трудности. Сега, повече от всякога, имаме нужда да научим за добрините, които вършат обикновените хора, поставени в изключителни обстоятелства. Вярвам истински в ефекта на вълната. С този проект целим да създадем общност от хора, желаещи да помагат на околните. Гордея се, че мога да дам гласност на каузите им и се надявам, че зрителите ще се вдъхновят и мотивират, също като мен."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама