Галена, Краси Радков и Фики празнуват луксозно ЧНГ – в Доминикана


Галена, Краси Радков и Фики празнуват луксозно ЧНГ – в Доминикана
Снимка: iStock

Месец преди да посрещнем новата 2023 година, 90% от местата в луксозните курорти вече са заети. Ясно е и къде ще празнуват топ звездите от българския шоубизнес. Серия от публикации заля социалните мрежи през последните седмици за най-скъпите места в България, на които нашенци ще празнуват срещу крупни суми в спа курорти като Велинград. Оказва се, че най-скъпото и пищно парти за платежоспособните българи всъщност е далеч от пределите на родината и ще бъде в Пунта Кана в Доминиканската република.

Пищните новогодишни партита ще съберат нашенци на Карибите с богата шоу програма с участието на Галена, Краси Радков, Фики, Deep Zone Project и Тончо Токмакчиев. Шоу маратон в този мащаб на едно от най-екзотичните места в света се организира за първи път тази година. Новогодишната топ програма с каймака на българския хайлайф ще забавлява наши сънародници от България, САЩ и Канада. Това е не само най-скъпото, но и най-нестандартното предложение до момента за празниците, организирано специално за българите, които са решили да посрещнат новата година в луксозен курорт.

Организаторите са избрали 5-звезден хотел на карибския бряг, а ол инклузив цените с чартър от София стартират от 7200 лв. на човек за 7 нощувки. По-луксозните стаи стигат и до 9000 лв. Бизнес класа билетът е над 8500 лева. Места за нея обаче няма, показа наша проверка. В България пакетът се предлага от туристическата агенция "Мистрал травел".

Българите ще получат не само празник на екзотична дестинация, но и грандиозен шоу маратон в три парти вечери с богат репертоар с балкански ритми, модерно поп звучене и незабравими класически парчета.

Един от най-запомнящите се треньори в "Гласът на България" по bTV Галена ще прелети Атлантика, за да бъде част от уникалното парти. Тя е подготвила най-големите си хитове и дуети, любими български народни песни и балкански парчета, които всички харесват. Заедно с нея ще участват още Краси Радков, който подготвя специална програма за новогодишната нощ с най-добрите си образи, песни и хитове на Слави и "Ку Ку Бенд". С Фики ще представят и някои от най-интересните си образи от "Като две капки вода", а големият син на Тони Стораро ще включи още хитове от богатия му репертоар и някои от най-любимите песни на баща му.

Тончо Токмакчиев е подготвил микс от своите най-добри образи и скечове през годините, както и няколко изпълнения, сред които "За крадец не ставаш, сине", чийто първи изпълнител е всъщност той. Deep Zone Project обещават на живо ремикси на най-любимите и златни български песни, както и световни хитове. На живо ще пее певицата Ева-Мария, която скоро очаква своята първа рожба, подкрепена от китариста Дани Димитров и легендарния DJ Диан Соло.

Освен в Пунта Кана същите звезди ще гостуват и в спа хотел край езерото Женева в Уисконсин с лесен достъп за българите в САЩ - само на час от Чикаго с кола.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама