Гатьо от "Игри на волята": Бях подмамен и излъган от Амазонките


Гатьо от "Игри на волята":  Бях подмамен и излъган от Амазонките
Снимка: Нова телевизия

Пеньо Гатевски, известен като Гатьо, напусна "Игри на волята" с голяма доза разочарование, като разкри, че "бях подмамен и излъган от Амазонките". 

Защо отпадна от риалитито

"Не ми достигна късмет на последното препятствие заради това отпаднах. Ако можех да върна времето назад, не бих променил нещо конкретно в играта си. Исках да променя факта, че бях "откраднат" от Амазонките. Но това нямаше как да се случи. Ако бях останал в отбора на Гладиаторите, щях да стигна до финала. Който е гледал внимателно предаването, ще разбере защо така и не облякох жълтия екип. Причината е, че бях подмамен и излъган от Амазонките. Беше ясно, че бях просто един "бушон" в това племе", обясни личният телохранител в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Вижте още: Наум Шопов с емоционални думи за негова тежка загуба (СНИМКИ)

За негативните коментари по негов адрес

"И в племето на Гладиаторите, и в това на Амазонките аз играх еднакво. Но още в началото Виолета ми лепна много лош етикет. Когато отидох при Амазонките, хората ме опознаха и разбраха какъв човек съм в действителност."

Вижте още: Нели Рангелова се фука със страстен сексуален живот на 65

Кой според него трябва да победи "Игри на волята" 5

"В "Игри на волята" случайни хора няма. Важното е победителят да е стойностен човек. Моите фаворити в "Игри на волята" са Крум и Момчи. Надявам се един от тях да спечели!"

За чувствителната страна на Гатьо

В предаването "Събуди се" той призна, че и на него му се е случвало да плаче, но никой не го е виждал. 

Когато се разхожда из пловдивските улици често го спират за снимки и автографи. Радват му се най-вече децата. А самият той иска да научи своите да бъдат стойностни хора – да отстояват мнението и позицията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама