Гледай благотворително "Кунг-Фу Панда 3"


Гледай благотворително "Кунг-Фу Панда 3"

Тази година две световноизвестни панди обединяват усилия, за да опазят дома на хиляди застрашени животни по цял свят. Кунг-фу пандата Поу се присъединява към пандата на международната природозащитна организация WWF и заедно помагат за създаването на хармония между хората и природата.

Сега Поу се впуска в още по-голямо приключение – да се превърне сам в кунг-фу учител и да помогне на десетки очарователни панди да спасят селото си от злодей със свръхестествени сили.

И докато той мери силите си с това предизвикателство, пандата на WWF в България трябва да успее да опази старите ценни гори, които са дом на други застрашени животни. Без гори няма да имаме чист въздух, вода и възможности за прехрана. Горите са един от най-могъщите ни помощници в смекчаването на климатичните промени. Затова помощта на всеки един от нас е наистина важна.

WWF организира предпремиерна благотворителна прожекция на "Кунг-Фу панда 3“. Прожекцията ще се състои на 16 март, от 19:30 ч., в Кино Арена Делукс България Мол на бул. „България“ 69 в София. Цената на билета за възрастни и деца е 13 лв. Очилата за 3D прожекцията се заплащат допълнително.

Вече можете да резервирате места от сайта на киното. Побързайте, защото местата са ограничени, а прожекцията в подкрепа на WWF ще бъде само една!

Събраните средства ще бъдат използвани за проучване и идентифициране на стари гори у нас. Целта е да се установи кои са най-ценните сред тях и те да бъдат оставени без човешка намеса.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама