Гледайте видеото на нашата песен на "Детска Евровизия" 2021


Гледайте видеото на нашата песен на "Детска Евровизия" 2021
Снимка: БНТ

Песента, с която Дени и Марти ще представят България на "Детска Евровизия" 2021 - "The Voice of Love", вече има и официално музикално видео.

"The Voice of Love" ("Гласът на любовта") беше представена за първи път в ефира на БНТ 1 преди няколко дни. Песента носи вълшебен коледен дух и е вдъхновена от приказните светове на "Дисни". Автори на музиката и на английската версия на текста са Васил Гарванлиев, Давор Йордановдки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов. Беквокалите към песента са в изпълнение на миналогодишния представител на България на "Евровизия" - Виктория Георгиева, която е и ментор на дуета Дени и Марти. Виктория споделя, че влиза с цялата отговорност в тази роля, за да покаже, че по-опитните артисти могат да помагат на младите таланти, да са по-уверени, да усещат подкрепа и да има приемственост между поколенията изпълнители в изданията на престижния конкурс.

За Денислава и Мартин ноември и декември ще са изпълнени с репетиции. Дуетът е част от вокално студио "Сарандев" в Добрич, където тече подготовката им за представянето на "Детска Евровизия" 2021 през декември. Те са едни от най-отличаваните млади певци от града и се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на вокалния педагог Елена Карабельова.

Големият финал на ще се проведе на 19 декември. Зрителите ще могат да гледат събитието на живо от Париж от 17:0 часа по БНТ 1. За първи път регламентът позволява за българските участници да се гласува и от България.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама