Годишен хороскоп за 2021 за водните зодии - Рак, Скорпион и Риби


Годишен хороскоп за 2021 за водните зодии - Рак, Скорпион и Риби
Снимка: iStock/Guliver

ЗА РАК

Началото на новата година ще посрещнете в свои води. Януари е време, в което ще може да заявите желанието и вижданията си за това как искате да протече личният ви живот. Добре е да спазвате баланса между вашите желания и тези на партньора си. Не забравяйте, че абсолютното щастие е невъзможно. В професионален план месецът ще бъде наситен със събития и идеи.

Февруари е добро време за предприемането на начинания и започването на нови проекти. Ще имате достатъчно хъс и вдъхновение за подобни приключения. Не оставяйте енергията си да се разпилее напразно. Имайте предвид, че колкото по-малко разчитате на странична помощ, толкова по-голям е шансът да получите подкрепа.

През март очаквайте много интересни запознанства. Някои представители на знака ще преживеят бурно романтично приключение. През този месец бъдете готови за някои препятствия при реализирането на служебните ви планове. С повече настоятелност от ваша страна нещата ще се задействат.

През април ви очакват много наситени дни. Благодарение на вашата активност, ще спечелите съюзници, които ще ви помагат при преговори за сключването на нови сделки. Имате шанса да повишите сериозно доходите си. С напредването на дните напрежението ще намалява.

Май е чудесен месец за отпускане и почивка. Някои представители на знака ще имат възможност да надградят знанията си, да продължат образованието си и да повишат квалификацията си.

Юни е чудесно време за пътуване. Тогава може да осъществите мечтано пътешествие. През този месец ще ви е позволено да сте малко повече егоисти и да сбъднете своя отдавнашна мечта.

През юли ще се наложи да се справите с някои семейни въпроси. Тайната на успешното им разрешаване ще бъде във високото ниво на комуникация с близките ви.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

НАУЧЕТЕ ТУК ГОДИШНИЯ ХОРОСКОП ЗА ОГНЕНИТЕ ЗОДИИ - ОВЕН, ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ

ЗА СКОРПИОН

Новата година ще ви дари с много сериозни промени. През януари основните от тях ще са свързани с общуването в близкото ви обкръжение. Може да смените драстично приятелския си кръг. Все пак не изгаряйте всички мостове зад себе си. Всичко, което ще се случи през този период, ще има и своите положителни страни - не го забравяйте.

През февруари ви очакват дълги преговори и подписването на нови договори. Тогава ще ви е нужна повече свобода от обикновено, което може да доведе до някои спорове в семейството. Не отстъпвайте от мечтите си.

През март обърнете повече внимание на любовните си отношения. Това е месец, в който трябва да проявите максимална толерантност. За да запазите връзката си, е добре да се решите на сериозни компромиси. Помислете добре, преди да направите каквато и да било важна крачка.

Април ще ви даде мечтаното успокоение. След напрегнатите първи месеци на годината душата ви ще жадува за спокойствие. Това е време за хладнокръвни анализи и равносметки. Тогава най-ясно ще осъзнавате какво точно искате от живота. Набележете целите си.

През май нуждата ви от това да упражнявате контрол ще се засили. Подобни амбиции може да влошат важни за вас партньорски отношения. Периодът е подходящ да си дадете кратка почивка, където в усамотение да регулирате емоциите и мислите си.

През юни чувствата ви ще бъдат нестабилни. Някои представители на знака може да се решат да направят предложение за брак. Обмислете добре подобни постъпки. Самостоятелните Скорпиони ги очаква бурен любовен роман.

Юли е чудесен месец за вашата морска почивка. Изберете непозната дестинация. Ще са ви необходими нови впечатления. Важно е да избягате от всякакъв вид рутина.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

НАУЧЕТЕ ТУК ГОДИШНИЯ ХОРОСКОП ЗА ВЪЗДУШНИТЕ ЗОДИИ - БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ И ВОДОЛЕЙ

ЗА РИБИ

Новата година ще започне активно за представителите на зодия Риби. Януари ще бъде месец, изпълнен с много активности и творчески идеи. Направете всичко възможно по силите си, за да ги реализирате.

През февруари ви очакват важни събития, благодарение, на които ще може да проявите знанията и уменията си. Предстои ви участие във важно мероприятие. Подгответе се добре за него. През този месец е добре да започнете редовни физически упражнения.

Март ще ви донесе спокойствие и увереност, но душата ви ще търся изява. Подгответе най-доброто от себе си, за да го представите пред света. Това е време, в което да бъдете по-активни в дейностите, свързани с вашето хоби.

През април ви очакват дни, изпълнени с много красота, в които ще намерите важни истини за себе си. Може би ще се чувствате уморени, но е важно да довършите започнатите дела. В края на месеца неусетно ще сте утвърдили авторитета си.

През май ще ви налегнат тежки спомени и рискувате да попаднете в капана на меланхолията. Използвайте всички познати методи, за да се задържите на повърхността. Ако трябва, се усмихвайте насила, гледайте повече комедии, поддържайте висока физическа активност, но не позволявайте на лошото настроение да ви победи.

Юни ще бъде месец, изпълнен много надежди, но за тяхното изпълнение ще трябва да проявите търпение. Именно то ще бъде най-ценното качество, което ще е необходимо да проявите.

През юли постепенно мечтите и желанията ви ще започнат да се сбъдват. Укротете емоциите си, за да може пълноценно да се насладите на своето щастие. Всичко прекалено в това време няма да е във ваша полза.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама