Графа официално представи новия си албум "Вековна гора" (СНИМКИ)


Графа официално представи новия си албум "Вековна гора" (СНИМКИ)
Снимка: Нели Куртева

Най-ярките представители на българския шоубизнес уважиха Влади Ампов - Графа на представянето на новия му албум "Вековна гора". Събитието се състоя в столичния клуб PM и събра на едно място певци, актьори, журналисти и топ фенове на най-обичания български поп изпълнител. Сред гостите забелязахме Михаела Филева, Мария Илиева, Молец, Поли Генова, Евгени Генчев, Борислав Бояджиев – Борче, Елена Петрова, Явор Гърдев, Ромина Тасевска, Ники Кънчев, Стефан Щерев, Краси Куртев и Дънди от Акага, Тино, Ника, Саня Армутлиева, Сантра, Любомир Ковачев, Jeremy, Сашо Обретенов, Венци Трифонов и много други.

Дългоочакваният албум "Вековна гора" беше представен на гостите на премиерата лично от Графа, като погледите на всички бяха насочени към документален филм, искрен разказ за създаването му, режисиран от Свилен Славов. Последва представянето на всяка една от 16-те песни, всяка със собствена индивидуалност и послание. Слушателите се насладиха на новата продукция на Влади Ампов и оцениха нейното високо качество, емоционална дълбочина и силно въздействие.

В албума откриваме 8 нови песни – 5 от тях самостоятелни и 3 интересни дуета. Там присъстват и превърналите се в хитове "Химера“, „Ти грееш“, „Утре отново“ в оригинална и акустична версии, заглавния трак с участието на „Мистерията на българските гласове“, „Ванилия“ с виртуозната цигулка на Веско Ешкенази и “Prime Time” с WOSH MC и FeeL.

Силно впечатление правят трите нови колаборации включени в албума. Гостите на специалното събитие за първи път гледаха видеото на „Алиби“, дует с NICKA, режисирано от Димитрис Георгиев, а по-внимателните забелязаха появата на Тино в края на видеото. Преположенията са, че общата им песен от албума - „Фиаско“ съвсем скоро също ще има видео. Младата Лидия Ганева е певицата в третия нов дует – “2:00 AM” и също дава заявка за бъдещ хит.

Новаторски, смели, но също и със запазената марка на Графа – чувствени, с дълбоки, закодирани в текста и музиката послания са композициите в новия албум. Автор на музиката традиционно е Графа, като в песента “2:00 АМ” си партнира с Веселин Ценов – Algoriddim. Текстовете са авторски, а в съавторство работи с Рейчъл Роу (“2:00 AM”) и NDOE („Утре отново“ и “Вселена”). Гост автори са Кирил Ампов (“Грях” и “Повниш ли”), Иван Ланджев (“Здравей и довеждане”) и Свилен Ноев (“Повече от радосста”). Абсолютно лично постижение е, че китарите в целия албум са изсвирени лично от Влади Ампов. По миксинга работи заедно с Димитър Ганчев, а мастеринга е направен от носителя на Грами – Дейв Къч.

Графа подготвя и грандиозен концерт на национален стадион „Васил Левски“, който ще се състои на 30 септември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама