Графа с мини турне в страната и Лондон


Графа с мини турне в страната и Лондон
Снимка: Коко Кръстев

През април Влади Ампов - Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април).  Изпълнителят не е пял в Лондон и Шумен през последните години и феновете му там ще чуят за първи път на живо новата му програма.

Несъмнено Графа е певец, който гарантира безкомпромисно преживяване на зрителите на шоуто му, като непрекъснато добавя нови любими хитове и изненади в представянето им. Не е тайна, че през последните години той наблегна върху изпълненията си на китара, които вече са задължителна част от концертите му. 

В края на февруари Графа представи новата си песен "Утре отново", която вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Сингълът е заглавна песен на новия сериал "Мен на ме мислете". "Утре отново" звучи в три версии - оригинална, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка една от тях докосва по различен начин меломаните.

Преди месец певецът обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бенда му вече репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. Първият концерт на Влади Ампов ще е в Античен театър Пловдив на 11 юни, турнето продължава в Летен театър Бургас на 16 юни, Летен театър Варна - 15 юли, Летен театър при Военен клуб, Русе - 16 септември. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама