Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица


Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица
Снимка: Argent

Грандиозно лазерно и светлинно шоу, заедно с 20-минутна заря, бяха кулминацията на тържествата по повод 5-та годишнина от обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата.

Над 5000 пловдивчани се стекоха още от 20:00 часа край бреговете на Марица на затворения булевард "Марица юг", за да се насладят на изпълненията на Deep Zone Project, Михаела Филева, Графа и Любо Киров. С края на концертите настъпи и кулминацията с 20-минутно визуално шоу, което накара присъстващите да ръкопляскат дълго след края му.

Нощните забавления бяха само кулминацията на целодневния празник край реката. Още от сутринта пловдивчани се стекоха на булевард „Марица-юг“, за да се включат в множеството забавления и да станат свидетели на атрактивни изпълнения.

Всички желаещи скочиха от двуметрова височина върху огромна надуваема възглавница. Фрий рънърът и каскадьор Златко Ганчев, заедно със свои колеги, демонстрираха скок-каскади от 4-метрова височина. Професионални балансьори преминаха на 10-метрова височина над реката върху специални ленти. От 11.30 започна и шоуто с въздушна акробатика на три моторни парапланера на професионалните пилоти Петьо Кюркчийски, Илия Танчев и Димитър Бояджиев.

"Празник на реката“ е планираният акцент в културната програма, с който "Пловдив 2019“ изпраща лятото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама