Хакнаха "Игра на тронове", вижте какво се случва в сериала


Хакнаха "Игра на тронове", вижте какво се случва в сериала

Неизвестни хакери успяха да откраднат от компютърните системи на американския тв канал HBO информация за предстоящите серии на тв сага "Игра на тронове", съобщи електронното издание на списание "Ентертеймънт уикли".

По данни на изданието хакерите смятат да разкрият сюжета на няколко серии от "Игра на тронове". Те дори са публикували съдържанието на две от тях. Те с гордост съобщават, че са успели да откраднат от HBO 1.5 терабайта информация.

От тв канала потвърдиха, че компютрите им са били подложени на кибератака. "Незабавно започнахме разследване и си сътрудничим с правоохранителните органи, както и с фирми за компютърна сигурност", се казва в съобщение на HBO.

Според спойлерите, Джон Сноу, който стана крал на Севера, най-после ще се срещне лице в лице с Денерис Таргариен и нещо повече - двамата ще спят заедно. Освен това легендарната стена ще падне и Джон най-после ще бъде припознат като член на Таргариен. Какво ще означава това за романса му с Майката на Драконите?

Двамата ще обединят сили, за да се бият с белите бродници, но планират да се обединят с Церсей Ланистър, която в момента е на Железния Трон.

Според изтеклите съобщения, планът се проваля, тъй като кралицата се опитва да изправи двете армии една срещу друга, докато се стреми отчаяно да задържа властта. Но най-голямата новина за нея е, че е забременява от брат си Джейми.

Сериалът "Игра на тронове" е създаден по мотиви от цикъла романи "Песен за огън и лед" на американския писател Джордж Мартин. Премиерата на първия сезон беше на 17 април 2011 г. Сериалът е един от най-скъпоструващите в историята на американската телевизия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама