Холивудската звезда Гари Дърдан дойде на премиерата на "Нокаут или Всичко, което тя написа"


Холивудската звезда Гари Дърдан дойде на премиерата на "Нокаут или Всичко, което тя написа"
Снимка: Facebook

Предпремиерата на третия режисьорски филм на Ники Илиев - "Нокаут или Всичко, което тя написа", се състоя вчера в Cinema City Paradise.

Специално за събитието дойде холивудският актьор и музикант Гари Дърдан, познат у нас от сериала "От местопрестъплението". Той се присъедини към екипа на лентата и гостите на афтърпартито след премиерата.

"Аз истински усетих този филм. Когато прочетох историята, разбрах, че Ники Илиев е страхотен разказвач и режисьор. За мен беше истинска чест да участвам в този проект. Прекарахме страхотно време заедно с екипа - забавлявахме се и се смеехме всеки ден, правихме страхотна музика. Научих толкова много от чувствителността на моя герой, от физическите тренировки и теорията за кик бокса, защото всъщност аз не съм боец", сподели пред гостите Гари.

Той призна, че е сменил три различни авиолинии, за да може да бъде сред колегите си в премиерната вечер на "Нокаут или Всичко, което тя написа".

Днес феновете имат ексклузивната възможност да се снимат и вземат автограф от Гари Дърдан, Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов след прожекциите на "Нокаут или Всичко, което тя написа" в 19:30 и 20:30 часа в Cinema City Bulgaria.

Ето и малко повече информация за филма, който днес официално тръгва по кината в страната:

След редица травми, нанесени му на ринга, Арън се е оттеглил от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана - момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби, братът на Жана. Той е млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си.

Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие. У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави.

Режисьор и сценарист на лентата е Ники Илиев. Ролите са поверени на Гари Дърдан, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Джеймс Туминиа и др.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама