Хю Джакман се завръща в ролята на Върколака (ВИДЕО)


Хю Джакман се завръща в ролята на Върколака (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс засне видео, което беше публикувано в профила на Хю Джакман в Instagram, в което обяви завръщането на Джакман в култовата роля на героя-мутант Върколак.

Според доклад на Collider австралийският актьор Хю Джакман ще се появи като Върколака в предстоящия "Дедпул 3", което се потвърждава с веселото съобщение на Райън Рейнолдс в социалните мрежи.

Публикуван в Instagram от самия Джакман, Рейнолдс разказва за мъчителните усилия, които са необходими за създаването на филм като "Дедпул", и как не е успял да измисли никакви добри идеи за третия филм.

Като оставим настрана шегите между Райън Рейнолдс и Хю Джакман, "Дедпул 3" изглежда се очертава да бъде забавно приключение за феновете на филмовата поредица.

Третата част от разрастващия се франчайз ще бъде режисирана от Шон Леви, който по-рано тази година ръководеше филма на Райън Рейнолдс за Netflix "Проектът Адам". Това е голяма промяна, защото режисьорите Тим Милър и Дейвид Лийч бяха отговорни за режисурата на другите филми за Дедпул. Също така е потвърдено, че Лесли Угамс ще се превъплъти в ролята на Сляпата Ал в най-новото продължение, което ще дебютира в кината през септември 2024 г.

Фалшивата вражда между Райън Рейнолдс и Хю Джакман започна, когато те се снимаха заедно в "X-Men Origins: Wolverine", а в годините след това придоби нова форма в социалните медии. Джакман направи няколко епизодични появи като Върколака в различни филми, свързани с "Марвел", но участието му в "Дедпул 3" може да е по-голяма роля, защото актьорът привидно намекна, че дните му в ролята на Върколака може да са преброени.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама