И "Бон-Бон" ще участват в благотворителното издание на "Като две капки вода"


И "Бон-Бон" ще участват в благотворителното издание на "Като две капки вода"
Снимка: NOVA

Пет от музикалните открития на "Бон-Бон" се включват в благотворителния мини сезон "Като две капки вода за всяко дете", който NOVA реализира в партньорство с УНИЦЕФ България и ще излъчи на 12, 13 и 14 февруари от 20 ч.

Георги Цветанов, Богомила Янева, Алина Данчева, Васил Кънев и Александър Марков са на възраст между 8 и 12 години и формират пет от осемте дуета с бг звезди, които ще вълнуват зрителите в три изключителни вечери. Всеки дует ще влезе в образа на различна знаменитост в името на три благотворителни каузи - "Закрила за всяко дете", "Глас за всяко дете" и "Най-добър старт за всяко дете".

Богомила Янева е най-малкият участник във формата от школата на "Бон-Бон" и ще се бори за зрителските симпатии в дует с поп дивата Маги Джанаварова. 8-годишното момиченце притежава качествата, които носят успех на всеки творец – постоянство и любов към музиката, освен това е активен природозащитник и композитор на песни. В момента работи върху авторска песен с LaTiDa.

Георги Цветанов ще видим в колаборация с актьорa с култов статус в Северозапада и отвъд Краси Радков. Възрастовата разлика от 43 години между двамата не им пречи да синхронизират чувството си за хумор и да заработят в страхотен тандем, като с помощта на Радков момченцето вече е отработило правилното произношение на "л". Гого изучава виолончело в Музикалното училище и е победител във формата „Големите малки“ заедно с Александър Сано (2022).

Алина Данчева е на 10 години и любовта ѝ към музиката е наследствена. От мъничка обича да тананика свои измислени истории и преживелици, а в школата на "Бон-Бон" този неин талант се усъвършенства за сцена. Учи италиански език, ходи на езда и уроци по пиано. В "Като две капки вода за всяко дете" тя ще бъде дуетна половинка на Вики Терзийска от "Мастило".

Васил Кънев е на 8 и освен силата на музиката, владее таекуондо и карате. Отличник по математика, той показва и добри умения на комуникатор, защото вече е успял да разплаче своята дуетна половинка Тити Папазов с позицията си в подкрепа на децата в неравностойно положение.

Александър Марков е "като две капки вода" с характера на актьора Калин Врачански. Същото може да се каже и за външния им вид, като прилика в различни възрасти. Алекс има главна роля във всички мюзикъли на "Бон-Бон" и освен езика на приятелството, говори свободно френски и английски.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама