И Лора Крумова напуска Би Ти Ви


И Лора Крумова напуска Би Ти Ви

Лора Крумова е пореднатa водеща, която напуска Би Ти Ви и отива в Нова телевизия. Тя последва примера на Анна Цолова, Ани Салич и Виктор Николаев.

Oще докато е в майчинство и малко преди Нова година, Лора Крумова е подала молба за напускане в Би Ти Ви, пише 24chasa.bg.

Известната журналистка си тръгва от медията доста изненадващо, тъй като колегите ѝ там я очакваха да се върне на екрана с ново предаване през януари.

Това наистина ще се случи, но ще е по-скоро в края на февруари и вече ще е по Нова телевизия.

Лора ще води заедно с приятелката си Галя Щърбева, която също ще се върне от майчинство.


По щастливо стечение двете родиха почти по едно и също време и заедно гледаха децата си. Явор на Лора този месец ще навърши годинка и 4 м., а Калина на Галя става на годинка на 16 януари. Двете журналистки заедно ще се върнат на екрана. Щърбева обаче вече няма да води новините на Нова тв.

Предаването им ще е магазинен дълъг блок, поне 3 часа и ще се излъчва в събота следобед. В него ще има многобройни рубрики и интервюта. Някои от известните гости ще бъдат предизвиквани да коментират теми, които не са в тяхната експертиза, но пък имат оригинална гледна точка. Предвидени са и много репортажи.

Още от лятото двете журналистки преговаряха с Би Ти Ви за свое токшоу. Желанието им беше те самите да го продуцират, но само Крумова щеше да е водеща. В крайна сметка телевизията не се е съгласила журналистката да става външен продуцент и вероятно затова са се разделили, казаха хора от медията.

Главна снимка: Стоян Гребенаров

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама