И Владо Карамазов влиза в "Откраднат живот" (видео)


И Владо Карамазов влиза в "Откраднат живот" (видео)
Снимка: NOVA

Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ "Св. Кирил" като едно от новите попълнения на актьорския състав. Участието си "Откраднат живот: Анатомия на гнева" звездата обяви с видео на официалния си Facebook профил, което се оказа голямата новина за феновете през изминалия ден.

"Персонажът ми е гневен за нещо в миналото, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е доста краен и изразходва гнева си в ситуации, които зрителите ще видят още в първи епизод", сподели актьорът в "Здравей, България".

Христо Карагьозов ще провокира лекарския състав още с появата си в болницата, а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите.

Владимир Карамазов е познат от десетки роли в театъра, киното и успешни сериали като "Дървото на живота" и "Четвърта власт". През годините той се изявява като водещ на телевизионни предавания и озвучава различни документални и анимационни филми. Зрителите на NOVA ще имат възможност да го видят и в криминалния сериал "Дяволското гърло", заснет в Родопите с участието на Теодора Духовникова.

Тази есен най-успешният български медицински сериал ще се завърне с нови попълнения в звездния каст като Владо Пенев, Ани Пападопулу, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов, който отново ще прекрачи прага на МБАЛ "Св. Кирил" в образа на доцент Банков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама