Ицо Хазарта: Новите песни на естрадните певци могат да те докарат до самоубийство


Ицо Хазарта: Новите песни на естрадните певци могат да те докарат до самоубийство
Снимка: Facebook

"Много от новите песни на изпълнителите от естрадата - при все че старите са наистина златни - могат да докарат човек до самоубийство. И в тази връзка, препоръчвам на колегите от "Възраждане" да ги слушат по няколко пъти".

За това настоя пред bTV депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен още като Ицо Хазарта по повод предложения от "Възраждане" законопроект за задължителен процент българска музика в програмата на БНТ и БНР.

Той обясни, че естрадните певци са посланици на едни търговци, които имат всички признаци на една руска партия, която иска с руски мръсни пари да изкарат България от Европейския съюз. Според Хазарта цялата кампания на "Възраждане" за българската музика е партийно мероприятие.

Петров повтори мнението си, че квотите във всяка една сфера са нужни за някой, който не може да продаде по друг начин своя продукт, защото не постига необходимото качество. Петров отбеляза, че БНР и БНТ така или иначе излъчват почти толкова музика, колкото се иска със законопроекта.

Депутатът посочи, че естрадните изпълнители са станали "част от кампанията на едни търговци, които имат всички признаци на една руска партия, която с руски пари да изкара България от ЕС. Той атакува "Възраждане", че не плащат и една стотинка за използваната на техните протести българска музика, въпреки че са длъжни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама