Играй и спечели награди от "Хензел и Гретел: Ловци на вещици"


Играй и спечели награди от "Хензел и Гретел: Ловци на вещици"

Приключенският екшън "Хензел и Гретел: Ловци на вещици" е динамичен, мрачен и суров прочит на познатата история за брат и сестра, изоставените в гората и случайно попаднали в бонбонената къща на зла вещица.

Ако искате да гледате безплатно филма и да спечелите още други страхотни награди, участвайте в играта на iWoman.bg

Ето и условието:

Станете фен на Facebook страницата на iWoman, ако все още не сте. След като се регистрирате в приложението за играта, всеки участник получава индивидуален линк, който има право да разпространява, като по този начин привлече свои приятели да участват в играта. С всеки привлечен нов участник шансът ви се удвоява ( например ако поканите 5 свои приятели, името ви присъства 6 пъти в томболата). За всеки привлечен приятел, участникът получава 1 точка. Всяка точка съответства на записване името на участника още веднъж в томболата, което увеличава шансът му.

Награди:

Трима от участниците ще спечелят 3 двойни покани за прожекция на филма "Хензел и Гретел – ловци на вещици"

Двама от участниците ще спечелят "кожени ръкавици" или кожена чанта от оригиналния мърчандайз на филма.

Тегленето на печелившите ще се извърши на 04.02.2013 г.

*

Едва изплъзнали се от ръцете на вещицата, 15 години след тази кървава случка, порастналите Хензел (Джереми Ренър) и Гретел (Джема Артъртън) са вече отлично обучени и безстрашни професионални ловци на глави, експерти в откриването и убиването на вещици. И двамата са силни бойци, отдадени на каузата и на грижата да се закрилят взаимно.

Наети да помогнат на жителите на малко градче, от ловци Хензел и Гретел се превръщат в плячка и ще трябва да се изправят срещу зло, много по-силно от вещиците...тяхното собствено минало.

В главните роли на брата и сестрата са номинирания за "Оскар” Джереми Ренър, познат от големи продукции като "Мисията невъзможна: Режим Фантом”, "Отмъстителите” и "Наследството на Борн” и британката Джема Артъртън, която в последните госини гледахме в "Спектър на утехата", "Принцът на Персия: Пясъците на времето" и "Сблъсъкът на титаните". Към актьорския екип се присъединява и друга талантлива актриса, холандката Фамке Янсен. Сред множеството телевизионни и кино продукции, в които е участвала, са "Х-Мен: Последният сблъсък" и "Клъцни/Срежи".

Сценарист и режисьор на филма е норвежецът Томи Виркола, а продуценти са Уил Фарел, Адам МакКей, Кевин Месик и Бо Флин.

"Хензел и Гретел: Ловци на вещици" излиза на 3D в кината на 25 януари 2013 г.


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама