Инди Зара се завръща в България


Инди Зара се завръща в България

Талантливата певица Инди Зара ще се завърне в България за втори концерт на 16 октомври в Sofia Live Club заедно с бенд от шест души, които ще ви въведат в света на чувствения ритъм на соул и джаз музиката.

Инди Зара ще представи песни от албума си "Handmade“, който преразказва историята на живота й през последните 10 години – любовните й романси, трепети и разочарования.

"Всяка песен от албума е от моя интимен живот‘‘ – разкрива певицата. Именно това е и причината този албум на Зара да е толкова чувствен и истински, изпълнен със спомени за безсънни нощи и изпепеляващи връзки.

Всички текстове и идеи за аранжимент идват от сърцето на чаровната изпълнителка и както тя споделя: "Колкото и невероятно да звучи, аз сънувам музиката и бъдещите си проекти. За създаването на албума "Handmade" ми бяха необходими повече от три години, защото всяка песен идва от душата ми."

Инди Зара е креативен артист, който е ориентиран не само към музиката, но и към изкуството и актьорското майсторство. Изпълнителката ще ви впечатли с лайв шоу и прилив на емоции на сцената. Хипнотичният й глас, както и музикантите с интернационален бекграунд ще ви подарят едно неповторимо изживяване с песни, написани лично от Зара, разказващи за нейния житейски път. За предстоящото вълнуващо шоу в София френско-мароканската певица е подготвила много изненади и незабравими усещания за своите почитатели.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от 50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама