Инфарктен финал на "Ергенът": Ето коя участничка избра Евгени (ВИДЕО)


Инфарктен финал на "Ергенът": Ето коя участничка избра Евгени (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Зрителите на "Ергенът" станаха свидетели на драматичен финал на втория сезон на риалити формата в България. Макар че огромна част от феновете на шоуто бяха убеди, че пианистът ще предложи брак на Елена, която най-убедително от всички участнички му засвидетелстваше любовта си, Евгени поиска негова спътница в живота да бъде Валерия.

"Валерия, стоя с трепет пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливия мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена."

Вижте още: Мика от "Ергенът" взриви мрежата с истината за шоуто: Много театър (СНИМКА)

Моделката, която също се влюби във виртуоза, до последно не беше убедена дали именно тя ще бъде изборът на Евгени и не беше на себе си, когато чу най-чакания от всички дами в риалитито въпрос: "Ще се омъжиш ли за мен?"

"Казвам "Да"! Толкова съм щастлива и не мога да повярвам, в същото време, през цялото време толкова много го исках и нямах търпение да дойде този момент. Направо ми се беше свило толкова много сърцето, че не мога да повярвам, че го чувам! Казвам ти "Да", Евгени! 100 пъти ти казвам "Да", отговори категорично Валерия.

И докато този финал на "Ергенът" се превърна в началото на една щастлива приказка за Евгени и Валерия, то Елена не успя да сдържи сълзите си.

"В крайна сметка влюбваш се, правиш някакъв лупинг и се надяваш да се приземиш на краката си. Понякога не се случва. Понякога се приземяваш на врата си или на сърцето си", каза Елена след загубата.

И макар че риалитито приключи, то животът продължава, а Елена категорично даде заявка в последните няколко епизода, че независимо от решението на Евгени, тя ще се бори със зъби и нокти да бъде неин след края на шоуто.

Вижте още: Двамата най-желани ергени в държавата купонясват заедно (СНИМКА)

Но може ли човек да се бори срещу любовта? Валерия, която далеч нямаше перфектния образ на Елена, и заяви смело, че Евгени ще дели любовта ѝ с бездомните  кучетата, за които се грижи, въпреки всичко спечели сърцето на пианиста. Красноречивият образ на моделката, която често изпадаше в крайни състояния не тема вегенство и животни, не се понрави много на всички зрители, но безспорно бе фаворитка на Евгени още от първата вечер в имението на любовта.

А ще има ли обрати в този любовен триъгълник, когато Елена, Валерия и Евгени напуснат имението на любовта, предстои да разберем. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама