Innerglow пуснаха новото си парче "Hurt Ya" (ВИДЕО)


Innerglow пуснаха новото си парче "Hurt Ya" (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Innerglow

Българската поп рок група Innerglow представи новата си песен "Hurt Ya" със свежо и стилно видео към нея, което пасва идеално на настроението и звученето на парчето.

Ритмично, танцувално, зареждащо и мелодично, по запазената марка на бандата, "Hurt Ya" е последният сингъл на групата преди издаването на дебютния им албум. Песента съчетава поп, диско и фънк влияния с обичайната за тях рокаджийска основа, а текстът разказва за една приключила любов и за последиците от нея - за желанието на двама души да продължат напред, без да нараняват другия, дори когато това изглежда невъзможно.

Песента е визуализирана перфектно от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров – екипът, който работи и по предишните клипове на Innerglow - "Chained In Love", "So Long" и "Start Over". Звезда във видеото, наред с момчетата от бандата начело с вокалиста Тодор Ковачев, е младата актриса Патриция Господинова.

Видеото показва едно безкрайно преследване между двама души, които са се разминали фатално в любовта, а как завършва то – всеки може да реши сам, защото видеото оставя зрителя с "почти" отворен финал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама