Интересни факти за "Сексът и градът"


Интересни факти за "Сексът и градът"

Откакто сериалът "Сексът и градът" стартира през 1998 година, той се превърна в любим на всички жени по цял свят, които търсят голямата любов. И въпреки че последният епизод беше излъчен през 2004 година, той все още попада в топ 10 на най-обичаните сериали. Причината – във всяка една от нас има по нещо от Кари, Миранда, Шарлот и Саманта. Толкова много харесваме тези четири героини, че с нетърпение чакаме да гледаме и третия пълнометражен филм, вдъхновен от сериала. Ако слуховете са верни, бъдете сигурни, че киносалоните ще се напълнят с жени, които се интересуват от секс и не се страхуват да питат

А дотогава ви предлагаме няколко интересни факта за хитовия сериал.

1. Сериалът е заснет по книгата на Кандис Бушнел, в която са включени статиите, които е писала за седмичника New York Observer. Бушнел създава Кари Брадшоу като нейно алтер его, когато издава книгата "Сексът и градът“.

2. Бушнел получава само 60 000 за правата над книгата си.

3. Единствено Кари Брадшоу няма гола сцена в сериала, тъй като Сара Джесика Паркър има специална клауза в договора си, гарантираща й, че няма да се разголва.

4. Синтия Никсън по природа е блондинка, но заради ролята на Миранда си боядисва косата червена.

5 Ким Катрал цели два пъти отказва да изиграе ролята на Саманта Джоунс, но е убедена от приятел на режисьора Дарън Стар да се включи в сериала. Сигурни сме, че сега му е много благодарна.

6. В петия сезон има само осем епизода, тъй като Сара била бременна със сина си Джеймс, който се ражда на 28 октомври 2002 г.

7. Персонажът на Тузара е вдъхновен от Рон Галоти, изпълнителен директор на списание и бивш любим на Кандис Бушнел.

8. Туту полата, която Кари носи в началото на сериала, е била идея на Сара Джесика Паркър. Тя е от магазин за втора употреба и струва само 5 долара. В момента тази пола е в офиса на сценариста Майкъл Патрик Кинг.

9. В началото на сериала автобусът, който пръска Кари, е пълен с хора, а в следващата сцена е празен.

10. Апартаментът, в който „живее“ Кари Брадшоу, е продаден за 9,65 милиона долара през 2012 г.

11. Бабата на Кристин Дейвис не е гледала сериала, тъй като актриса смята, че тя ще бъде много шокирана.

12. Дори когато не е снимана в цял ръст, Ким Катрал настоявала да носи високи токчета, тъй като така се чувствала повече като Саманта.

13. Нито една от героините не носи една и съща дреха два пъти, освен едно кожено палто, което Кари носи и в първия, и в последния епизод на сериала.

14. На Синтия Никсън не й са пробити ушите, затова тя носи само обици с клипс.

15. Истинското име на Тузаря, Джон Джеймс Престън, не се разкрива до последния епизод на последния сезон. То става ясно чак в първия пълнометражен филм.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама