Ирина от "Ергенът" рухна: Обичам лоши мъже, които се държат зле с мен (ВИДЕО)


Ирина от "Ергенът" рухна: Обичам лоши мъже, които се държат зле с мен (ВИДЕО)
Снимка: facebook

Вчерашният епизод на "Ергенът" беше изпълнен с тежки емоционални признания. Ирина, която от началото на шоуто дава вид на ледената кралица, разкри че зад студения и дистанциран поглед в очите ѝ се крият сериозни емоционални травми от детството ѝ.

Вижте още: Скандално: Ергенът се напил и избягал от шоуто (ВИДЕО)

"Червеното символизира любов, страст, огън - каквото съм и аз" - коментира красавицата, след като Евгени ѝ направи комплимент за красивата червена рокля, която беше облякла на вечерния коктейл.

Чаровната дама призна, че за пръв път в живота си взима инициативата в свои ръце. В случая - в своите устни - и целуна Евгени.

"Беше вкусно, колкото предположих!" - отбеляза тя след целувката.

Вижте още: Изтече скандален секс чат на Айлин от "Ергенът" (СНИМКА)

Въпросът на Евгени към бесарабската българка - защо се е разделила с последния ѝ партньор, който я е засипвал с внимание и романтични жестове, отключи кутията на Пандора.

Вижте още: Елена показа бруталната си страна, награби Евгени (ВИДЕО)

"Аз имам травма от детството върху, която трябва да работя и това беше причината. Майка ми беше много доминантна, не усещах обич. Всеки път трябваше да правя все повече и повече само за да ми каже "Браво". Бях принудена да порасна по-рано и да си тръгна от вкъщи, за да не ме занимава. Той беше идеален, а аз обичам лоши мъже, които се държат зле с мен. Търся някакъв мъж, който да е малко подобие на нея, за да ме смазва и да ме кара да се чувствам зле. Като садист съм", разказа през сълзи Ирина.

В края на романтичната им среща Ирина благодари на Евгени, защото е успял да преобърне представите ѝ за любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама