Ирмена Чичикова разказа за работа си със Самюъл Джаксън и Емилия Кларк


Ирмена Чичикова разказа за работа си със Самюъл Джаксън и Емилия Кларк
Снимка: Instagram

Втора българска актриса след Мария Бакалова направи пробив в Холивуд. Ирмена Чичикова получи огромния шанс да се снима в една от най-касовите продукции в момента "Вселената на Марвел", рамо до рамо с имена от световния шоубизнес.

Вижте още: Трагедия: Внезапно почина мъжът на Деси Стоянова от "Преди обед"

В хитовата поредица Ирмена си партнира със Самюъл Джаксън и Емилия Кларк, които са големите звезди в поредицата "Тайно нашествие".

"Самюъл е звездата на сериала, с него имах по-кратки отношения. Повече си партнирах с Емилия Кларк. Трябваше да съм й най-добрата приятелка, после обаче нещата се промениха и станах лоша. Почти целият ми снимачен процес беше с нея. Имахме много приятни разговори за кино, за театър, толкова е приятна и земна", разказа Чичикова в предаването "Преди обед" по bTV.

Ирмена сподели, че е попаднала в съвсем различна среда, със страхотно отношения от целия екип към нея.

"Пожелавам на всеки един млад колега да почувства такова отношение и професионализъм. Отнасят се с теб като с абсолютна звезда, независимо колко голяма е ролята ти", обясни Чичикова.

Вижте още: Зара от Big Brother показа бременно коремче (ВИДЕО)

Зад огромния пробив на Ирмена в Холивуд седи много работа и разочарования през годините.  Тя разказа още, че и преди е била харесвана за международни продукции, но продуцентски решения са я лишавали от възможността да стане част от тях, тъй като в последния момент са предпочитали друга актриса заради факта, че става въпрос за копродукции. Именно това е причината да се разделила с шанса да снима редом до звезди като Джуд Лоу и Марион Котияр.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама