Искат Майли Сайръс в порно филм


Искат Майли Сайръс в порно филм

Актрисата Майли Сайръс, известна най-вече с ролята си на Хана Монтана, получи предложение да се снима в порно филм срещу сумата от един милион щатски долара.

Бившата тийн сензация, която е сгодена за Лиам Хемсуърт, получи примамливата оферта от портала "sex.com". Запознати източници разкриха, че става въпрос за "софт римейк" на музикалното й видео "Decisions" с участието на изгряващата порно звезда Джеси Андрюс.

"Както вече знаете, в клипа тя целува приятеля си Лиам, който е облечен като еднорог. Това, което искаме, е да го заменим с изгряващата звезда на порно индустрията Джеси", гласи писмото на Мартин Елисън от "sex.com" до агента на 19-годишната знаменитост.

"Целта ни не е да правим момиче-момче, а една по-мека момичешка версия, нещо като софт римейк".

"Разбира се, клиентката ви ще бъде компенсирана изключително добре, ако бъде гола и започне еротични, момичешки отношения", продължава писмото.

"Колко надълбоко ще отидат нещата, ще зависи изцяло от нея. Обожаваме сексапилния й външен вид. Членовете на "sex.com" ни пишат имейли ежедневно и ни карат също толкова често да я накараме да се снима заедно с Джеси. Предвид факта, че и двете са секси и млади, смятаме, че ще бъде най-тегленото видео за всички времена", прогнозира ръководството на сайта.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама